KØB EN PERSONLIG BRYLLUPSGAVE MED BETYDNING

Er du på udkig efter gode bryllupsgave ideer? Måske en kreativ bryllupsgave eller bare den helt perfekte, personlige gave til brudeparret?

Uanset om man er inviteret med som ven eller familie, ønsker de fleste at give brudeparret en mindeværdig og unik bryllupsgave. Hos ORIGINAL LINES finder du præcist det – en helt særlig og personlig bryllupsgave, der uden tvivl vil skabe glæde og betydning for brudeparret. Med vores personlige og håndtegnede plakater, kan du forære brudeparret et smukt eller fantastisk minde foreviget i et tidsløst og skandinavisk design, der kan pryde hjemmets vægge og fejre kærlighedens magi hver eneste dag. 

Vores dygtige kunstner, Maria Gimm Feltendal, håndtegner hver enkelt plakat med omhu og passion ud fra dine egne billeder, så plakaten bliver helt unik og personlig for modtageren.

NEWBORN 1:1

Str. B2 (50×70) og B1 (70×100)

649,-

NEWBORN 1:1 birth poster

LITTLE MEMORIES

Fåes i str. A4 (21×30), A3 (30×42), B2 (50×70) og B1 (70×100)

Fra 449,-

Personlig plakat - LITTLE MEMORIES

SPECIALBESTILLING

Fåes i str. A4 (21×30), A3 (30×42), B2 (50×70) og B1 (70×100)

Fra 699,-

TIPS TIL EN PERSONLIG BRYLLUPSGAVE

Hvad giver man i bryllupsgave? Når det kommer til bryllupsgaver, kan det være en fantastisk gestus at vælge en personlig gave, der viser omtanke og kærlighed til det nygifte par.

Måske ligger du inde med et helt fantastisk billede, der fanger et kærligt øjeblik mellem parret, eller et billede, der har en helt særlig betydning for det kommende brudepar?

Du har også mulighed for at købe et gavekort, som bruden og gommen kan bruge til at få foreviget et magisk minde fra selve bryllupsdagen.

ALLE ILLUSTRATIONER ER HÅNDTEGNEDE

Hver eneste plakat er håndtegnet af vores dygtige kunstner, Maria Gimm Feltendal – skabt med omhu og kærlighed. Uanset om du bestiller en LITTLE MEMORIES plakat eller laver en SPECIALBESTILLING, bliver illustrationen altid sendt til godkendelse hos dig, inden plakaten bliver trykt og sendt. Vi lægger stor vægt på din tilfredshed med resultatet, da vi brænder for at skabe betydningsfulde plakater, der kan hænge på væggen i mange år frem og skabe glæde hver eneste dag.

DESIGN BRYLLUPSGAVEN, SÅ DEN PASSER TIL BRUDEPARRETS INRETNING

For de fleste mennesker, og sandsynligvis også for brudeparret, er det vigtigt at skabe harmoni og sammenhæng i indretningen i hjemmet. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af smukke baggrundsfarver til din personlige og håndtegnede plakat, så den snildt kan passe ind i enhver indretning. Stregen i illustrationen har et tidsløst og skandinavisk udtryk, og du kan vælge at tilkøbe en af vores smukke rammer for at fuldende den personlige gave til brudeparret. 

 

BUDGETVENLIG BRYLLUPSGAVE 

En bryllupsgave er som regel en af de lidt tungere for budgettet, og det kan være svært at finde den helt rigtige gave til den rigtige pris. Hos ORIGINAL LINES tilbyder vi at lave håndtegnede plakater i flere forskellige størrelser, så du kan bestille både A4 (21×30), A3 (30×42), B2 (50×70) og B1 (70×100). På den måde har du også mulighed for at vælge en prisklasse, der passer til lige præcis dit gavebudget. Er du på jagt efter den helt budgetvenlige udgave, kan du vælge vores print selv løsning.

PERSONLIG GAVE TIL KOBBERBRYLLUP

En personlig og håndtegnet plakat er også en fantastisk gaveide i andre sammenhænge. Måske kender du nogen, der snart kan fejre kobberbryllup? 

Et kobberbryllup er en markant milepæl i et ægtepars liv, og det kræver en særlig gave for at fejre deres 12 ½ års kærlighedshistorie. Vi kan skabe en unik illustration baseret på et billede fra brudeparrets bryllupsdag eller andre væsentlige øjeblikke i deres liv sammen – endda med mulighed for at integrere deres bryllupsdato og navne på plakaten. Det kan også være du leder efter en personlig gave til sølvbryllup eller måske endda en personlig gave til polterabend før brylluppet – i så fald kan du finde mere inspiration til plakater her.

 

Find også inspiration til Mors Dags gave og Fars Dags gave.