Handelsbetingelser

 

ORIGINAL LINES
www.originallines.dk er ejet af Reklamestuen
Udbyhøjvej 113
8930 Randers NØ
Danmark
CVR: 29281882

 

PRISER OG FRAGT

Alle priser er inkl. 25% moms.
Fri fragt i hele Danmark – Gælder ikke køb af Gavekort
Fragt til Europæiske lande: fra 50 DKK til 100 DKK
Ønskes special bestilling bedes du kontakte os via mail eller pr. telefon for pris og fragt.

FORSENDELSE

Vi sender på alle hverdage, og ordrer modtaget i weekenden vil blive behandlet næstkommende hverdag.
Leveringstiden er ca. 10 hverdage.

KUNDESERVICE

Henvendelser bedes rettet til maria@originallines.dk. 
Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 48 timer.

BETALINGSBETINGELSER

Følgende kort kan anvendes:
Dankort og Visa Dankort

PRISER

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer samt tekniske fejl.

ORDREBEKRÆFTELSE

Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering, når du har gennemført et køb.

RETURRET

Ved vores NYFØDT 1:1, GRAVID, BABY og PASSION plakater samt. INVITATIONER og TAKKEKORT er returnering ikke muligt, da varen er helt individuel og personlig, og derved ikke kan sælges videre. I stedet modtager du, inden afsendelse af varen, en mail til godkendelse inden plakaten bliver trykt, hvor du tjekker teksten. Til selve illustrationen kan der laves få justeringer, da det jo er en håndtegnet illustration. Efter du har godkendt plakaten, vil den blive trykt, og du vil modtage plakaten indenfor 10 hverdage.
Ved vores BASIS plakater ydes 30 dages returret gældende fra den dag plakaten er modtaget. Plakaten skal returneres i ubrudt beskyttelsespose og i samme stand, som du modtog den. Vedlæg venligst den fremsendte kvittering. Hvis plakaten viser tegn på at være blevet brugt på en måde, så det kan siges at det forringer værdien, mister du retten til at returnere den. Det samme gælder for plakatens emballage. Når vi har modtaget plakaten og godkendt returneringen, overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. Det er ikke muligt at få overført returbeløbet til en anden konto. Husk at gemme kvitteringen for afsendelsen, så du kan dokumentere, at plakaten er sendt afsted. Du betaler selv for alle fragtomkostninger ved returnering.
Ved fortrydelse af vores BASIS plakater, sendes pakken retur til: 
 
 ORIGINAL LINES
 Udbyhøjvej 113
 8930 Randers NØ
Husk at mærke pakken ‘RETUR’.

REKLAMATIONER

Ved vores NYFØDT 1:1, GRAVID, BABY og PASSION plakater samt. INVITATIONER OG TAKKEKORT har man ikke reklamationsret, da både tekst og illustration inden afsendelse er blevet godkendt af dig som kunde. Du bedes derfor tjekke teksten og illustrationen grundigt, inden du godkender din personlige plakat. Er plakaten blevet beskadiget under fragt, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Vores BASIS plakater er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret, hvilket betyder, at du som kunde kan klage over fejl eller mangler ved din vare indenfor 24 måneder efter købet. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Skulle der mod forventning være fejl eller mangler ved din plakat, bedes du sende en mail til maria@originallines.dk eller ringe på telefon til 25572860.

PERSONDATAPOLITIK

Oplysninger afgivet på www.originallines.dk videregives ellers sælges på ingen måde videre til tredjemand, og du har altid ret til oplysninger registreret hos os. Desuden har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed skal ske til maria@originallines.dk.

Fandt du ikke det, du søgte? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte os enten på mail eller telefon.