Handelsbetingelser

ORIGINAL LINES
www.originallines.dk er ejet af Reklamestuen
Udbyhøjvej 113
8930 Randers NØ
Danmark
CVR: 29281882

 PRISER OG FRAGT
Alle priser er inkl. 25% moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer samt tekniske fejl.

Fri fragt i hele Danmark – Gælder ikke køb af Gavekort
Fragt til Europæiske lande: fra 110 DKK
Ønskes specialbestilling bedes du kontakte os via mail eller pr. telefon for pris og fragt.

FORSENDELSE
Vi sender plakater til kunderne med GLS eller PostNord hver mandag eller tirsdag afhængig af levering fra trykkeriet.

ORDREBEKRÆFTELSE
Du modtager automatisk en ordrebekræftelse/kvittering, når du har gennemført et køb.

Ordrer modtaget i weekenden vil blive behandlet næstkommende hverdag. Vi sender plakater til tryk hver torsdag omkring middagstid og modtager plakaterne fra trykkeriet en efterfølgende mandag eller tirsdag til videre forsendelse til kunden.

KUNDESERVICE
Henvendelser bedes rettet til maria@originallines.dk eller på tlf 25572860. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 12 timer.

BETALINGSBETINGELSER
Følgende kort kan anvendes: Dankort, Visa Dankort og Mastercard.

Der bliver først trukket penge for din bestilling, når du har godkendt plakat
og/eller invitation/ takkekort.

RETURRET
Ved NYFØDT 1:1 og PERSONLIGE plakater samt INVITATIONER og TAKKEKORT er der ingen returret, da varen er helt individuel og personlig, og derved ikke kan sælges videre. I stedet modtager du en mail med en korrektur af din plakat og/eller invitation/ takkekort til godkendelse inden produktion. Finder du fejl, retter vi disse så hurtigt som muligt. Det er også vigtigt, at du uploader et billede, du er sikker på, du vil have tegnet, da der som hovedregel kun tegnes en illustration pr. plakat. Er du i tvivl om dit billede fungerer som reference er du mere end velkommen til at sende det til Maria på maria@originallines.dk.

REKLAMATIONER
Ved vores NYFØDT 1:1 OG PERSONLIG plakater samt INVITATIONER OG TAKKEKORT har man ikke reklamationsret, da både tekst og illustration inden afsendelse er blevet godkendt af dig som kunde. Du bedes derfor tjekke teksten og illustrationen grundigt, inden du godkender din plakat. Er plakaten blevet beskadiget under fragt, hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

PERSONDATAPOLITIK
Oplysninger afgivet på www.originallines.dk videregives ellers sælges på ingen måde videre til tredjemand, og du har altid ret til oplysninger registreret hos os. Desuden har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed skal ske til maria@originallines.dk.

Når man køber på vores shop, tilbyder vi muligheden for at man, efter købet er gennemført, kan foretage tilkøb til sin eksisterende ordre. Dette gøres ved at vælge ’Tilkøb’ på kvitteringssiden. Herefter modtager man en ny ordrebekræftelse med den samlede opdaterede ordre. Denne mulighed er tilgængelig indtil tilkøb-knappen ikke længere er klikbar.

Fandt du ikke det, du søgte? Eller har du spørgsmål? Så er du meget velkommen til at kontakte os enten på mail (maria@originallines.dk) eller telefon (+45 2557 2860).