VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

– et håndtegnet, stilrent univers, hvor vi nok er mest kendt for vores NYFØDT 1:1 fødselsplakater, der er skabt med en håndtegnet, grafisk illustration af din EGEN baby, skaleret op i vurderet fødselslængde og hvor plakaten påføres alle de informationer, du ønsker. Så kan du altid se, hvor lille dit største mirakel rent faktisk var <3. NYFØDT 1:1 plakater måler altid 50×70 cm.   

 Udover NYFØDT 1:1 har vi også vores PERSONLIGE plakater, hvor du kan vælge at få illustreret stort set alle slags motiver, du gerne vil kunne hænge op på væggen – vi har tegnet alt lige fra gravide maver til kæledyr og motorcykler. Eller måske du bare gerne vil have din fødselsplakat i et mindre format – så er det også her, du bestiller det. Personlige plakater kan fås i størrelser fra A4 til 50×70 cm.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Er jeres plakater virkelig håndtegnet?
Ja, det er de. Alle illustrationer tegnes af Maria, der er professionel illustrator gennem mere end 20 år. Det billede, du uploader bliver brugt som underlæggende ­skabelon for illustrationen, der derefter printes ud, streges op igen med en meget fin tusch og derefter scannes ind, renses og først da er den klar til at blive brugt til din plakat.

Billedet af mit barn mangler lidt af den ene fod og lidt af armen – kan I så bruge det?
Ja, det kan vi sagtens. Vi kan også undlade at tegne sonder og navnebånd og kønsdele, hvis det ønskes. Er du i tvivl, så send os billedet på en mail eller i en besked – så svarer vi hurtigt på, om det kan lade sig gøre eller ej. Vi siger hellere nej end vi leverer en plakat, vi ikke kan stå inde for – men det er heldigvis kun sket et par enkelte gange.

Får jeg plakaten at se før I trykker?
Ja! Du får ALTID en korrektur til godkendelse, inden der sendes til tryk. Du betaler først, når du har godkendt plakaten. Derefter er der ingen returret. 

Hvorfor sender I kun til tryk en gang om ugen?
Vores plakater har sine begrænsninger rent produktionsmæssigt, da hver og en er skabt specielt til dig, der bestiller. Derfor er det for dyrt at få trykt, hvis vi skal sætte en maskine i gang flere gange om ugen. Ugevis puljetryk giver os muligheden for at kunne holde prisen på et fornuftigt niveau til vores kunder. Det betyder også, at prisen er skåret helt ind til benet, og du derfor aldrig vil se rabatkoder eller andre prisnedsættelser på vores plakater udover den faste søskenderabat på 10%. Den pris der er, er den bedste vi overhovedet kan give.

Sælger i også rammer?
Nej, det gør vi desværre ikke. Men vi køber ofte vores rammer i Sinnerup, der har mange flotte rammer i forskelligt materiale til overkommelige priser.

Hvilke betalingsmuligheder tilbyder I?
Du kan betale med dankort, Visa og Mastercard

Hvilket papir bliver plakaterne trykt på?
Vores plakater trykkes på 200 g silk, fsc mærket kvalitetspapir. Vi bruger et lokalt trykkeri.

Hvorfor sender i ikke i rør?
Vi tror på, at selv de små ting gør en forskel – også når det gælder ­bæredygtighed. Derfor har vi fundet noget smukt, dansk produceret ­emballage, der består af mindst 20% genbrugspap og som er produceret uden kemikalier. Og i og med vores emballage foldes til lukning, er der ­ingen plastik-­dutter i enderne, som der er på rør. Det kan vi godt li’ 🙂

Til indpakning og beskyttelse bruger vi silkekardus, som er 100% ­genbrugspapir.

Hvor hurtigt får jeg en korrektur
Som hovedregel har du en korrektur senest dagen efter du har bestilt din plakat. Husk at tjekke din junkmail, da vores mails ofte lander heri pga det/de vedhæftede billeder. Hvis du ikke får svar på din mail eller ikke modtager en bekræftelse på din bestilling, så skriv gerne en sms eller en besked på de sociale medier til os.

Hvor hurtigt har jeg min plakat?
Vi sender mandage eller tirsdage, afhængig af hvor hurtigt vores trykkeri kan have plakaterne klar. Indenfor DK’s grænser sender vi oftest med GLS, der har leveringstid på 2-3 dage til din nærmeste pakkeshop. Udenfor DK’s grænser er ­leveringstiden 5-10 dage. Levering er gratis i DK. Udenfor DK koster levering fra DKK 50,-

Andre spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte os med et opkald eller en sms på telefon 25572860, på mail info@originallines.dk eller på beskeder på de sociale medier. Vi svarer så snart vi kan – også hvis vi ser din besked udenfor arbejdstid 🙂

  BAG OM ORIGINAL LINES

  Maria Gimm Feltendal
  Tegner, grafiker og indehaver af ORIGINAL LINES. Hele hendes liv har hun elsket at tegne, og har siden 1998 ernæret sig indenfor reklamebranchen – og siden 2005 som selvstændig med mikrobureauet Reklamestuen. Hun har som professionel tegner og illustrator tegnet alt mellem himmel og jord, og som grafiker visualiseret budskaber om alt – lige fra gravemaskiner til modebranchen.

  Katrine Gimm Pedersen
  Ansvarlig for administrationen hos ORIGINAL LINES. Hun er uddannet bachelor i Marketing and Management Communication, og er nu igang med sin kandidat i Corporate Communication på Aarhus Universitet.

  Emilie Søvsø
  Assistent i hendes ledige stunder med hjemmesiden og de sociale medier hos ORIGINAL LINES. Hun er uddannet bachelor i Interaktionsdesign, og er nu i gang med sin kandidat i informationsvidenskab på Aarhus Universitet.