VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

ORIGINAL LINES er illustrationer af forskellige motiver. Vores NYFØDT 1:1 og personlige plakater er tegnet efter et foto du uploader sammen med din bestilling, og er derfor en serie af helt unikke og personlige plakater. Plakaterne bliver påført den tekst, du har skrevet sammen med din bestilling.

Vores BASIS plakater er en serie af håndtegnede færdige plakater, som sælges uden original tegning.

Alle vores plakater bliver trykt på hvidt 200g svanemærket kvalitetspapir, og vi har fri fragt i hele Danmark.

NYFØDT 1:1 og personlige plakater har max 10 dages levering efter du har godkendt plakaten. Basis plakaterne har max 10 dages levering fra bestillingsdatoen. Ramme medfølger ikke.

Ved bestillingen af PORTRÆT DE LUX regnes der med 4 ugers leveringstid, dog kan det variere fra bestilling til bestilling.

HVORDAN FUNGERER DET?

Bestilling NYFØDT 1:1

  • Skriv den ønskede information/tekst til plakaten i tekstfelterne og upload dit billede. Husk billedet skal vise hele guldklumpen 🙂
  • Så snart bestillingen er modtaget, går tegneprocessen i gang. Originaltegningen tegnes på A4, scannes ind og scaleres derefter op i naturlig størrelse så nøjagtigt som muligt efter dit angivne længdemål. I og med en baby sjældent ligger helt udstrakt på disse første-øjebliksbilleder, bliver skaleringen en ca vurdering inden for få procenter.
  • Plakaten sættes op grafisk og påføres navn, fødelsdato, tidspunkt, længde og vægt (i den rækkefølge), og du modtager en mail med plakatfilen (påført korrektur-vandmærke, som efter godkendelse fjernes) til godkendelse.
  • Efter godkendelse sendes plakaten til tryk, og inden for 10 arbejdsdage vil du modtage din personlige plakat på 50x70 cm og den signerede originaltegning.

Bestilling PERSONLIG PLAKAT

  • Skriv den ønskede information/tekst til plakaten i tekstfelterne og upload dit billede. Gravidbilleder anbefaler vi er i helfigur, men ønsker du andet, kan det naturligvis også lade sig gøre.
  • Så snart bestillingen er modtaget, går tegneprocessen i gang. Originaltegningen tegnes på A4, scannes ind og tilpasses herefter den ønskede plakatstørrelse.
  • Plakaten sættes op grafisk og påføres den ønskede tekst, og du modtager en mail med plakatfilen (påført korrekturvandmærke, som efter godkendelse fjernes) til godkendelse.
  • Efter godkendelse sendes plakaten til tryk, og inden for 10 arbejdsdage vil du modtage din personlige plakat i din valgte størrelse og samt den signerede originaltegning.

BAG OM ORIGINAL LINES

Tegner, grafiker og indehaver
Maria Gimm Feltendal er både tegner, grafiker og indehaver af ORIGINAL LINES. Hele hendes liv har hun elsket at tegne, og har siden 1998 ernæret sig indenfor reklamebranchen – og siden 2005 som selvstændig med mikrobureauet Reklamestuen. Hun har som professionel tegner og illustrator tegnet alt mellem himmel og jord, og har som grafiker visualiseret budskaber om alt – lige fra gravemaskiner til modebranchen.

I foråret 2016 fik hun ideen til ORIGINAL LINES og efter flere måneders udvikling af den enkle streg, som i dag kendetegner vores plakater, har hun siden november 2016 skabt personlige kunstværker af det, der betyder allermest for vores kunder.

Administration og kommunikation
Emilie Søvsø er ansvarlig for de sociale medier, webshoppen, hjemmesiden og kommunikationen hos ORIGINAL LINES imens Katrine er på barsel. Hun er netop uddannet bachelor i Interaktionsdesign, og er nu igang med sin kandidat i informationsvidenskab på Aarhus Universitet.

 

Administration og kommunikation(Barsel)
Katrine Gimm Pedersen er ansvarlig for de sociale medier, webshoppen, hjemmesiden og kommunikationen hos ORIGINAL LINES. Hun er netop uddannet bachelor i Marketing and Management Communication, og er nu igang med sin kandidat i Corporate Communication på Aarhus Universitet.

Emilie (og Katrine) brænder for at give den gode service og sørger for, du altid er i gode hænder hos os.