VELKOMMEN TIL VORES UNIVERS

– et håndtegnet, stilrent univers, hvor vi nok er mest kendt for vores NEWBORN 1:1 fødselsplakater, der er skabt med en håndtegnet, grafisk illustration af din EGEN baby, skaleret op i vurderet fødselslængde og hvor plakaten påføres alle de informationer, du ønsker. Så kan du altid se, hvor lille dit største mirakel rent faktisk var <3. NEWBORN 1:1 plakater måler altid 50×70 cm.

Udover NEWBORN 1:1 har vi også vores LITTLE MEMORIES plakater. LITTLE MEMORIES er illustrationer af dine favoritøjeblikke – skabt som stilrene og dekorative personlige plakater.

LITTLE MEMORIES kan bestilles i størrelserne A4, A3 og 50×70 cm

SÅDAN STARTEDE DET:

Den 21. maj 2016 kom illustrator og grafisk designer Maria Gimm Feltendals første barnebarn, Sylvester, til verden. Sylvesters mor ønskede sig en af de fødselsplakater med en standard-illustration af en baby skaleret op i fødselslængden og påført navn og fødselsdata. ”Den laver vi da selv, bare med en tegning af Sylvester i stedet”, sagde Maria. Og lige der blev ORIGINAL LINES fødselsplakater NEWBORN 1:1 født.

Siden har konceptet udviklet sig og vores LITTLE MEMORIES plakater kommet til. Bag LITTLE MEMORIES er ideen om at skabe plakater, der foreviger store som små øjeblikke – lige fra den gravide mave til en illustration af to søskende. Med LITTLE MEMORIES kan du få tegnet lige præcis dét, du ønsker.

Vi elsker at skabe plakater, der er noget ganske, ganske særligt. Det betyder blandt andet, at der tages højde for lige præcis dine ønsker. Mangler der lidt af en fod eller en arm på dit yndlings helfigursbabybillede, eller havde din baby fx en sonde i sine første dage, så tegnes dette gerne på eller væk – så længe plakaten kan leveres i den høje kvalitet, der kendetegner ORIGINAL LINES. En plakat er først købt, når den er godkendt, da noget af det vigtigste for ORIGINAL LINES er, at du bliver glad for din plakat.

BAG OM ORIGINAL LINES

Maria Gimm Feltendal
Tegner, grafiker og indehaver af ORIGINAL LINES. Hele hendes liv har hun elsket at tegne, og har siden 1998 ernæret sig indenfor reklamebranchen – og siden 2005 som selvstændig med mikrobureauet Reklamestuen. Hun har som professionel tegner og illustrator tegnet alt mellem himmel og jord, og som grafiker visualiseret budskaber om alt – lige fra gravemaskiner til modebranchen.

Katrine Gimm Pedersen
Ansvarlig for administrationen og den digitale markedsføring hos ORIGINAL LINES.

 

 

Mie Gimm Pedersen
Opdatering og vedligehold af webshop