Fødselsplakat

HELT PERSONLIG OG HÅNDTEGNET

ORIGINAL LINES foreviger dine bedste minder. Med håndtegnede illustrationer skaber vi personlige plakater i et tidsløst, skandinavisk design. Du kan vælge mellem vores NEWBORN 1:1, som er designet med illustration af din egen baby skaleret op til vurderet fødselslængde, eller vores LITTLE MEMORIES plakater, som er designet med en illustration af fx din gravide mave, to søskende eller noget helt tredje. Ønsker du originaltegningen tilsendt, kan vi sende den til dig med posten, hvor vi blot skal have dækket vores forsendelsesomkostninger, som er 60 DKK (MobilePay 25572860).

Vi har fri fragt i hele DK. Uden for DK fra 50 DKK.

10% søskenderabat ved bestilling af 2 eller flere NEWBORN 1:1. Brug kode søskende10

Kærlig hilsen Katrine og Maria

NEWBORN 1:1

649 DKK

NEWBORN 1:1 fødselsplakat

En helt personlig fødselsplakat af din egen baby til at minde dig om, hvor lille dit største mirakel egentlig var, da I mødte hinanden første gang. 

LITTLE MEMORIES

FRA 449 DKK

Personlig plakat - LITTLE MEMORIES

Med LITTLE MEMORIES kan du få lavet en personlig plakat af lige dét, du ønsker. En perfekt hyldest til små og store øjeblikke. 

GAVEKORT

VÆLG BELØB

Personlig gaveide

Den personlige gaveide.
Giv et gavekort til en du holder af, og lad dem vælge det perfekte billede til deres plakat. 

ET HELT SPECIELT MINDE
Motivet til din plakat tegnes efter det billede, du uploader, når du bestiller – og dermed bliver hver eneste plakat helt personlig og unik. 

Med vores NEWBORN 1:1 tegner vi din lille guldklump efter et helfigursbillede og skalerer illustrationen op til vurderet fødselslængde, og du får en personlig fødselsplakat, som er helt din egen. Ligeledes er vores LITTLE MEMORIES plakater tegnet efter de små og kære øjeblikke, du gerne vil huske og have som et minde hjemme på væggen.  

Disse personlige og unikke motiver gør vores plakater til den helt perfekte, personlige gave. Om så det er en NEWBORN 1:1 til dåbsgaven, en LITTLE MEMORIES af far og datter til fars dag, eller en LITTLE MEMORIES af et tæt øjeblik mellem bror og søster til mors dag.

HÅNDTEGNEDE OG STILRENE PLAKATER
ORIGINAL LINES er et univers af håndtegnede plakater designet efter nordiske og minimalistiske designprincipper. Hver enkelt plakat er skabt med yderste omhyggelighed for at fange netop dét, som gør øjeblikket helt specielt – hvad end det er små strittende bare tæer, et grin mellem søskende, eller en fars kærlige blik. Det vigtigste for os er at forevige små og store øjeblikke med helt personlige plakater.

DEN GODE OPLEVELSE
Udover personlige og unikke plakater kan du af ORIGINAL LINES forvente et serviceniveau, der er udover det sædvanlige. En af de væsentlige værdier, Maria besluttede skulle være med til at bære den lille plakatvirksomhed er, at når du bestiller din vigtigste plakat, SKAL det være en skøn oplevelse. Punktum.