Maria Gimm Feltendal. Tegner, grafiker og indehaver
Maria er den kreative kilde i ORIGINAL LINES. Det er hende, der tegner illustrationer til plakaterne og sætter dem op grafisk, inden de sendes til tryk. Maria har været professionel illustrator og grafiker siden 1997, og siden 2005 selvstændig med mikrobureauet Reklamestuen, som hun stadig ejer og driver i dag.

 

Mie Gimm Pedersen. Webmaster
Mie har de seneste mange år været ansvarlig for opbygning, vedligehold og optimering af både ORIGINAL LINES og REKLAMESTUENS hjemmeside. Hun er rigtig god til det – og det får hun nu også snart papir på. Fra juni 2023 srkiver hun fuldblods multimediedesigner med speciale i UI/UX design, fra Erhvervsakademi Aarhus på cv’et. Mie er tegnerens yngste datter, mor til to piger og samlevende med pigernes far, Jacob – med c.
Pernille Jensen. SoMe assistent
Pernille er oprindelig dedikeret sygeplejerske, men i 2018 satte en hoftedysplasidiagnose en brat stopper for den karriere. Nu har hun sadlet om til SoMe branchen og vi er så glade for, at det var her hos os, hun fandt sit nye kald. Pernille er ikke i blodsbeslægtet familie med tegneren, men hun er i den grad blevet en af hendes piger.

 

Stakkels Pernille er p.t. sygemeldt, da hendes hofter er blevet super dårlige. Vi sender hende helbredende tanker hver eneste dag.

Lene Bach Kristensen. Administrationschef.
Lene er det administrative anker, der sørger for, at alt papirarbejdet er i orden.

Hun besidder et fantastisk overblik og er med hendes super effektive strukturerede højre hjernehalvdel en værdifuld modvægt til tegnerens kreative, krøllede venstre del. Derudover er Lene også tegnerens søster, mor til to halvvoksne børn og efterhånden en halvægte molbo, selvom hun kun har boet der i 20 år.
Katrine Gimm Pedersen. MA Corporate Communication
Katrine har været med fra dag et, og er det stadig fra sidelinjen, når der skal skabes kommunikation, indhold og strategi til de sociale medier. Til daglig er hun digital marketing konsulent hos Grundfos, men vi er glade for, hun stadig har lyst til at være en del af os. Katrine er tegnerens ældste datter. Mor til to drenge og gift med drengenes far, Jakob – med k.
Obi og Molly. Kontorhunde
Du kan ikke sige Obi uden at sige Molly. I hvert tilfælde ikke tirsdag, onsdag og torsdag. Obi er tegnerens hund og Molly er tegnerens venindes hund, en græsk gadehund, veninden adopterede i 2021. Det der i starten var en pasningsordning af en hund, der ikke kunne være alene hjemme er nu en ren fornøjelsesordning, og hverken os eller Obi vil nu undvære Molly.