Sommerferie i uge 27, 28 og 29 | Forlænget responstid i alle 3 uger | Fri fragt i hele DK

Eksemplet er vist med valgt baggrundsfarve.

COLLECTION – KRYDDERURTER

Oplev en verden af ‘smag’ med vores COLLECTION – KRYDDERURTER. Plakaten passer perfekt ind i dit køkken, da den giver et overblik over de krydderurter vi kender bedst og har i haven.

Rosmarin er perfekt til at give din mad en skøn aroma, mens salvie tilføjer en unik dybde til dine retter. Kruspersille og bredbladet persille bringer både friskhed og farve til enhver ret. Basilikum er uundværlig i italiensk madlavning, mens estragon giver en subtil lakridsagtig smag. Koriander er et must til eksotiske retter, og mynte tilføjer en forfriskende note til både søde og salte retter. Timian er alsidig og perfekt til både kød og grøntsager, og purløg giver en mild løgsmag, der fuldender dine kreationer. 

Fyld dit køkken med disse krydderurter og med din COLLECTION – Krydderurter plakat.

Ønsker du ekstra print?
Kun 200 kr. pr. print i samme størrelse som din bestilling eller mindre.
Skriv ønskede størrelse under bemærkninger, når du tjekker ud.

EN PERSONLIG OG HÅNDTEGNET PLAKAT

ORIGINAL LINES skaber ganske særlige plakater med en illustration af de skattede øjeblikke eller personer, som du faktisk ofte har gemt på din kamerarulle. Hver enkelt streg er omhyggeligt sat for at forevige netop dine specielle øjeblikke.

Ved bestilling af 2 eller flere forskellige plakater får du 10% på din ordre. Du får ikke 10% hvis du bestiller 2 af samme plakat.

Levering og returret
Da plakaterne er unikke og personaliseret, har du ikke returret. I stedet skal du godkende din plakat inden den trykkes.
Fri fragt i hele Danmark *gælder ikke gavekort.
Fragt til Europa fra 50 DKK – Se handelsbetingelser for mere information.

Du kunne også være interesseret i...

Du kunne også være interesseret i...