Sommerferie i uge 27, 28 og 29 | Forlænget responstid i alle 3 uger | Fri fragt i hele DK

PERSONLIG MORS DAG GAVE

Er du på udkig efter en unik og personlig Mors Dag gave, som virkelig viser din taknemmelighed og kærlighed til din mor? Mors Dag er en helt særlig dag, hvor vi ønsker at vise vores mødre, hvor meget vi elsker og værdsætter dem. Men at finde den perfekte gave til en person, der allerede har givet en så meget, kan være en udfordring. Hos ORIGINAL LINES kan du bestille personlige og håndtegnede plakater, der foreviger jeres bedste minder i et tidløs og skandinavisk design, så de kan nydes og skabe glæde hver dag – den perfekte, personlige gave til Mors Dag. Alle plakater er håndtegnet af vores dygtige kunstner, Maria Gimm Feltendal.

VÆLG DIN KATEGORI

NEWBORN 1:1

Fra 699, –

LITTLE MEMORIES

Fra 549,-

SPECIALBESTILLING

Fra 749,-

MORS DAG GAVE IDEER

Hos ORIGINAL LINES har vi en række unikke og personlige Mors Dag gave idéer, der vil glæde enhver mor på hendes særlige dag. Vores håndtegnede plakater er skabt med fokus på at forevige minder og øjeblikke, der betyder noget helt særligt for dig og din mor. 

Med vores LITTLE MEMORIES-plakater, kan du f.eks. få lavet en håndtegnet illustration af dit bedste billede af det første møde mellem to søskende eller en tæt stund mellem mor og barn. Du kan endda få lavet en LITTLE MEMORIES-plakat af et billede gemt på din telefons kamerarulle, hvis kvaliteten er god nok. En sådan gave vil gøre enhver mor varm om hjertet.

Baby kan også forære far en skøn, håndtegnet fødselsplakat med en NEWBORN 1:1 plakat af jeres bedste babybillede. Her tilføjes navn, fødselsdato, klokkeslæt, længde og vægt på plakaten til evig minde om den dag, vidunderet kom til verden. Uanset hvilken personlig Fars Dags gave plakat, du vælger, så er en ting sikkert – det er en fantastisk gaveide, som vil pryde hjemmet og skabe glæde og stolthed hver dag.

MORS DAG GAVE FRA BABY

Leder du efter den perfekte Mors Dag gave fra baby? Så er vores NEWBORN 1:1 fødselsplakat det oplagte valg. Med NEWBORN 1:1 plakaten får du en håndtegnet fødselsplakat af jeres lille vidunder! Vælg et bedårende foto af jeres baby, og tilføj navn, fødselsdato, klokkeslæt, længde og vægt for at skabe en unik plakat, der vil minde mor om den dag, hendes største mirakel kom til verden. Uanset hvilken plakat du vælger, er der ingen tvivl om, at det vil være en fantastisk gave, der vil sprede glæde og stolthed hver dag i familiens hjem.

SPECIALBESTILLINGER TIL MORS DAG GAVE PLAKAT

Måske har du et helt særligt motiv i tankerne til mors personlige plakat, som er lidt udover det sædvanlige. Det kan være illustrationer som er ekstra detaljetunge og tidskrævende at tegne – f.eks. en plakat af mors elskede kæledyr, yndlingsblomst eller -bygning. Uanset, så er vi klar til at skabe noget helt unikt til din mor. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ønsker hjælp til at vælge den perfekte plakat til Mors Dag gave. Vi er altid klar til at hjælpe dig. 

Husk også at glæde far med en personlig gave til Fars Dag.

HVORNÅR ER DET MORS DAG?

Mors Dag er en årlig hyldest til mødre og moderskab og fejres på forskellige tidspunkter i forskellige lande rundt om i verden. I Danmark falder Mors Dag altid på den anden søndag i maj måned. Det betyder, at datoen varierer fra år til år, men falder typisk i perioden mellem den 8. og den 14. maj.

HVORFOR FEJRER VI MORS DAG

Traditionelt set fejrer man Mors Dag ved at give ens mor eller en anden kvinde, der har haft stor betydning som en moderfigur i ens liv, en gave eller en sød gestus for at vise taknemmelighed og anerkendelse for alt det, hun har gjort. Det kan være alt fra en håndskreven besked eller en buket blomster til en lækker middag eller en personlig gave som en unik, håndtegnet plakat, som hun vil elske.

HVEM HAR OPFUNDET MORS DAG?

Det er ikke helt klart, hvem der præcis har “opfundet” Mors Dag, da der er flere teorier og versioner af denne årlige begivenheds oprindelse. Men dagen menes at have rødder tilbage i den antikke græske og romerske kultur, hvor man fejrede moderskabets gudinde, Rhea eller Cybele. Senere i tiden blev dagen fejret af kristne som “Mothering Sunday” i England, hvor man mindes Jomfru Marias moderskab. I USA blev dagen populariseret af Anna Jarvis i starten af det 20. århundrede, og den spredte sig til andre lande, herunder også Danmark.

HVAD KAN MAN SKRIVE I ET MORS DAG KORT?

I virkeligheden bør man blot skrive en hilsen med ord fra hjertet – det er det, der betyder noget.

Men nogle gange kan det være svært at sætte ord på store følelser, eller at koge et budskab ned, så det kan være på et kort. Derfor har vi hjulpet dig lidt på vej med et par forslag til, hvad man kan skrive i et Mors Dags kort:

  • Kære mor, du er min helt og min bedste veninde. Jeg er så taknemmelig for alt, hvad du gør for mig. Glædelig Mors Dag!

  • Kære mor, tak fordi du altid har været der for mig, og for al den kærlighed du har givet mig gennem årene. Du betyder alt for mig. Glædelig Mors Dag!

  • Kære mor, du er min største inspiration. Din styrke og visdom er noget jeg beundrer hver dag. Tak fordi du er min mor. Glædelig Mors Dag!

     

  • Kære mor, tak for at lære mig at være stærk, modig og altid tro på mig selv. Jeg er så heldig at have en mor som dig. Glædelig Mors Dag!

  • Kære mor, jeg håber du ved, hvor meget jeg elsker dig og hvor meget du betyder for mig. Glædelig Mors Dag!