PERSONLIG FARS DAG GAVE

Er du på udkig efter ideer til Fars Dag?
Fars dag er en særlig dag, hvor vi hylder og fejrer alle de fantastiske fædre, bedstefædre og fædre-figurer i vores liv. Det kan dog være en udfordring at finde den perfekte gave, som viser, hvor meget de betyder for os. Hvorfor ikke overraske dem med en personlig og unik gave, der vil bringe smil frem på deres ansigt? Hos ORIGINAL LINES tilbyder vi personlige og håndtegnede plakater, som skabes ud fra dine yndlingsbilleder. En personlig gave til Fars Dag, som vil blive værdsat i mange år fremover. Du kan skræddersy din plakat præcis efter dine ønsker ved at vælge mellem vores mange smukke baggrundsfarver og bestemme, hvor teksten skal placeres. 

Hos ORIGINAL LINES skaber vi personlige plakater med mening.

NEWBORN 1:1

Str. B2 (50×70) og B1 (70×100)

 

649,-

NEWBORN 1:1 birth poster

LITTLE MEMORIES

Fåes i str. A4 (21×30), A3 (30×42), B2 (50×70) og B1 (70×100)

Fra 449,-

Personlig plakat - LITTLE MEMORIES

SPECIALBESTILLING

Fåes i str. A4 (21×30), A3 (30×42), B2 (50×70) og B1 (70×100)

Fra 699,-

FARS DAG GAVE FRA BABY

Leder du efter en personlig Fars Dags gave fra baby til far? Så er du landet det helt rigtige sted. Her på hjemmesiden kan du nemlig nemt uploade dit favoritbillede af far og baby, så vores dygtige kunstner, Maria, kan omdanne billedet til en smuk, håndtegnet plakat i et tidsløst, skandinavisk design. Du kan bestille din LITTLE MEMORIES plakat her

Baby kan også forære far en skøn, håndtegnet fødselsplakat med en NEWBORN 1:1 plakat af jeres bedste babybillede. Her tilføjes navn, fødselsdato, klokkeslæt, længde og vægt på plakaten til evig minde om den dag, vidunderet kom til verden. Uanset hvilken personlig Fars Dags gave plakat, du vælger, så er en ting sikkert – det er en fantastisk gaveide, som vil pryde hjemmet og skabe glæde og stolthed hver dag.

FARS DAG GAVE IDEER – EN ANDERLEDES GAVE

Hos ORIGINAL LINES har du også mulighed for at lave specialbestillinger til Fars Dag, så han kan få en håndtegnet plakat af det, han er allermest glad for. Måske leder du efter en sjov eller skæv ide til Fars Dag gave, som f.eks. en personlig, håndtegnet illustration af fars yndlings veteranbil eller elskede kæledyr, som han kan dekorere væggen på sit kontor med. 

Vi tilbyder også muligheden for at tilkøbe smukke rammer til dine personlige ORIGINAL LINES plakater. Når du køber rammer til dine plakater, vil vi sørge for at indramme dem for dig. På den måde er de klar til at blive hængt op og pynte i dit hjem. 

Baby kan også forære far en skøn, håndtegnet fødselsplakat med en NEWBORN 1:1 plakat af jeres bedste babybillede. Her tilføjes navn, fødselsdato, klokkeslæt, længde og vægt på plakaten til evig minde om den dag, vidunderet kom til verden. Uanset hvilken personlig Fars Dags gave plakat, du vælger, så er en ting sikkert – det er en fantastisk gaveide, som vil pryde hjemmet og skabe glæde og stolthed hver dag.

PRISVENLIGE GAVE IDEER TIL FARS DAG

Vil du gerne glæde far med en personlig Fars Dags gave til en ekstra budgetvenlig pris, så tilbyder ORIGINAL LINES også en PRINT SELV løsning. Her får du en A4 high-res jpg fil med den håndtegnede illustration af dit referencebillede på hvid baggrund, så du selv kan printe din personlige plakat ligeså mange gange, du ønsker det.

DERFOR FEJRER VI FARS DAG

Historien bag Fars Dag er interessant og har rødder tilbage til starten af 1900-tallet. I USA var det en kvinde ved navn Mrs. Sonora Louise Dodd, der tog initiativ til at hylde fædrene og deres indsats med en særlig dag. Hun havde inspiration fra “Mors Dag”, som allerede var en etableret begivenhed i USA, og ønskede at skabe noget lignende for fædrene. Mrs. Dodd’s egen far, William Jackson Smart, som havde kæmpet i den amerikanske borgerkrig og senere mistet sin kone, havde været en stor inspirationskilde til at starte Fars Dag.

Selvom det normalt er Mrs. Dodd, der bliver krediteret for at have grundlagt Fars Dag, så er der også andre, der har gjort en indsats for at hylde fædrene før hende. Grace Golden Clayton fra Fairmont i USA havde allerede i 1908 arrangeret en markering for fædre, efter at have mistet sin egen far, men denne dag blev ikke fortsat som en “dag” eller gjort til national helligdag.

FARS DAG I DANMARK

Fars Dag blev først fejret i Danmark omkring 1935, hvor svenskerne havde indført dagen nogle år tidligere. I Sverige valgte man at følge den amerikanske placering af dagen og lagde den på tredje søndag i juni, mens Danmark valgte at fejre det på Grundlovsdag den 5. juni. En komité af nordiske handelsfolk forsøgte dog at flytte dagen til november, men i Danmark slog det ikke rigtigt an, og derfor blev den flyttet tilbage til sin oprindelige dag.

Fars Dag er en vigtig dag for at anerkende og værdsætte fædrene og deres betydning i vores liv. Det er en dag, hvor vi kan takke dem for deres indsats, og hvor de kan føle sig værdsat og anerkendt. Selvom Fars Dag ikke er en officiel nationaldag i Danmark, er det en dag, der bliver fejret af mange familier og en dag, der hylder fædrene og deres betydning.