Sommerferie i uge 27, 28 og 29 | Forlænget responstid i alle 3 uger | Fri fragt i hele DK

HUG EN HÆL (ELLER EN HALV KROP!) OG KLIP EN TÅ…

Hug en hæl (eller en halv krop!) og klip en tå …

Original lines er håndtegnet. Og det ta’r tid. Nogle gange længere tid end andre. Som her til morgen, hvor jeg tegnede et søskendepar, hvor der var et fint helfigursfoto af den yngste. Men mor kunne ikke finde et helfigursfoto af den ældste af pigerne fra hun var spæd. Hun havde kun billeder, hvor pigen havde dyne eller tæppe over det nederste af kroppen.

Selvom det selvfølgelig ville være skønt, er ORIGINAL LINES jo nok ikke det, de fleste har i tankerne, når bettemusens første timer skal foreviges med mobilkameraet J. Det er faktisk mere reglen end undtagelsen, at der mangler enten lidt af fx en arm eller en fod på billederne. Og det betyder ikke noget. Jeg har tegnet så mange babyer efterhånden, at det der mangler bare tegnes på. Men det er altså første gang, jeg har manglet en halv baby!

Der var kun et at gøre. Jeg måtte i billedarkivet og finde en baby, der lå i samme vinkel som bettepigen og så måtte jeg ud fra de to billeder konstruere en hel baby, så ingen kunne se, at illustrationen var sammensat. Og familien kunne få en NYFØDT 1:1 af begge deres piger J. Mission completed J.

Det er ikke kedeligt at være babyillustrator – og det kommer fra hjertet, når jeg siger, at det vigtigste for mig er, at du bliver vildt glad for din/e plakat/er. Og så må det bare tage lidt længere tid at tegne de små pus en gang i mellem. Det SKAL være en god oplevelse af bestille din vigtigste plakat. Punktum.


Kærlig hilsen

Maria 🙂

Del dette

Andre indlæg

BÆREDYGTIGHED

ORIGINAL LINES og bæredygtighed Klokken er 7 fredag morgen. Jeg har lige netop sat mig ved mit skrivebord på kontoret

Read More