Sommerferie i uge 27, 28 og 29 | Forlænget responstid i alle 3 uger | Fri fragt i hele DK

GAVEKORT DIGITAL

Vælg det beløb, dit gavekort skal lyde på. Du modtager gavekortet som en vedhæftet A4 jpg-fil – lige til at printe ud.
Gavekortet kan bruges til køb af alle plakater på vores hjemmeside. Med hvert gavekort følger en unik kode, som skal bruges ved bestilling. Du skal blot selv skrive beløbet på + den unikke kode.
Gavekort gælder i 3 år fra bestillingsdato.

 

Den perfekte gaveidé

Et gavekort er et helt perfekt valg, hvis du gerne vil give en helt personlig og håndtegnet plakat, men ikke er sikker på hvilket referencebillede, der skal bruges.

Til de nye forældre er et gavekort til en helt personlig NEWBORN 1:1 fødselsplakat en skøn og speciel gaveidé – og de kan helt selv finde det perfekte helfigursbillede, de vil bruge til at forevige det første møde med deres lille mirakel.

Det kunne også være far eller mor som fortjener en helt personlig LITTLE MEMORIES at et øjeblik, de ønsker at mindes altid til fx mors dag eller fars dag.

Det er også en skøn gaveide til brylluppet, hvor man gerne vil give en helt personlig gave til at fejre kærligheden.

Et gavekort til ORIGINAL LINES kan bruges til køb af alle plakater på hjemmesiden, og er dermed den perfekte gave, hvis modtager selv skal bestemme, hvilket personlig øjeblik der ønskes foreviget. ORIGINAL LINES skaber plakater med mening – et personligt minde resten af livet.

Brug af gavekort:
Tilføj de ønskede produkter til kurven, og indtast den unikke kuponkode i kuponfeltet.
Et evt. restbeløb udbetales ikke, men kan bruges på andre bestillinger.

Ved bestilling af gavekort tillægges fragt.

Du kunne også være interesseret i...